מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > פילה לברק בסגנון רוסי צרפתי חגיגי

פילה לברק בסגנון רוסי צרפתי חגיגי

פילה לברק בסגנון רוסי צרפתי חגיגי

תיאור המתכון

מתכון קל להכנה שהוא גם מזין, גם טעים והכי חשוב.. בריא! באדיבות סטס אברמוביץ ממסעדת באבא יאגה.

מרכיבים

אופן ההכנה

בתחתית כלי חרס חסין מאש מפזרים מעט מלח אטלנטי ומניחים את הפילה במרכז.
מערבבים יחד את מיץ הלימון, היין ופלפל ארבע העונות ויוצקים על הפילה. בקערה מתבלים את הירקות במלח, פלפל ושמן זית . מסדרים מעל הדג את הירקות ומפזרים פטרוזיליה קצוצה. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומכניסים את הכלי למשך 15 דקות. לאחר מכן מכסים בנייר כסף, מורידים את החום ל- 100 מעלות וממשיכים לאפות לעוד כשעה.
•כשהמנה מוכנה מגישים עם מעט מרוטב היין שנותר מהאפייה.

המתכון באדיבות
מסעדת באבא יאגה הירקון 12, תל אביב הצג טלפון הזמן שולחן קופונים לבאבא יאגה