מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > חריימה טריפוליטאי קלאסי

חריימה טריפוליטאי קלאסי

חריימה טריפוליטאי קלאסי

תיאור המתכון

באדיבות השף בני בריגה, מסעדת קסרול: תבשיל דגים כמו במרוקו.

מרכיבים

אופן ההכנה

מנקים את הדג. ממליחים אותו היטב. כותשים את שיני השום וצורבים בשמן חם לא רותח. מנמיכים את האש מוסיפים את הפפריקה המתוקה והחריפה מטגנים דקה. מוסיפים את הרסק. בוחשים מהר מהר למספר שניות. מוסיפים את התבלינים ו- 3 כוסות מים. מניחים את הדג כשהמים מכסים את הדג לשלושת רבעי. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים לרבע שעה. בודקים טעמים ומשלימים תיבול. מגישים לצד לימון.

המתכון באדיבות
מסעדת קסרול לילינבלום 3, נווה צדק, תל אביב הצג טלפון