מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק ירקות אתיופי מסורתי

מרק ירקות אתיופי מסורתי

מרק ירקות אתיופי מסורתי

תיאור המתכון

באדיבות מסעדת חבש

מרכיבים

אופן ההכנה

מקלפים את תפוחי האדמה, גזר ובצל וקוצצים אותם בגודל בינוני. את הבצל מטגנים בשמן בסיר עד לשקיפותו. מוסיפים את הגזר ומבשלים כ- 10 דקות נוספות. מוסיפים את תפוחי האדמה, קישואים, הגמבה והעגבנייה. מבשלים הכל יחד כ- 20 דקות ומידי פעם בוחשים, לאחר 10 דקות מוסיפים עוד חצי כוס מים. מרתיחים מים בסיר נפרד ויוצקים אותם לתוך הסיר עד לכיסוי הירקות כס"מ מעל גובהם בסיר. מוסיפים עלי סלרי ומלח ומרתיחים את התבשיל כ- 10 דקות לאחר מכן מורידים את האש למשך 5 דקות נוספות והמרק מוכן.

המתכון באדיבות
מסעדת חבש הנגב 8, תל אביב הצג טלפון