מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

קנידעלך מסורתי

קנידעלך מסורתי

תיאור המתכון

מבית היוצר של זמי שרייבר ממסעדת סנדר (החל מ- 1948)

מרכיבים

אופן ההכנה

לשים בקערה את כל החומרים עד קבלת עיסה אחידה.
יוצרים כדורים (בגודל של כדור פינג פונג).
מרתיחים מים בסיר עם מעט שמן ומלח ומניחים את הכדורים לבישול של כ- 10 דקות.
יודעים שהם מוכנים כשהם צפים למעלה.
סמוך למועד הארוחה מעבירים את כדורי הקנידעלך לחימום אחרון במרק עוף צח.
מגישים לכל סועד מעט מרק עוף ושלושה עד ארבע כדורים.

הערות

בתיאבון וחג חירות שמח!

המתכון באדיבות
מסעדת סנדר לוינסקי 54, תל אביב הצג טלפון