מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > חציל בגמבה רומני

חציל בגמבה רומני

חציל בגמבה רומני

תיאור המתכון

עופר נלו ממסעדת חיים נלו

מרכיבים

אופן ההכנה

מביאים לרתיחה סיר עם עלי דפנה, פלפל אנגלי, 3 ליטר מים וכפית מלח.
בזמן הרתיחה חוצים את הגמבה לחצי ונקים מגרעינים.
ברתיחת המים בסיר מוסיפים את הגמבה, חולטים כ- 13 דקות, מצננים ומסננים. כמו כן יש להפריד את עלי הדפנה והפלפל האנגלי מהגמבה ולזרוק.
טוחנים טחינה גסה את הגמבה לאחר צינונה יחד עם החציל במטחנה ומעבירים לקערה גדולה, מוסיפים את שאר הרכיבים ומערבבים.

המתכון באדיבות
מסעדת חיים נלו- גריל האוס אילת 11, תל אביב הצג טלפון