רגל קרושה
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
באדיבות זמי שרייבר, מסעדת סנדר
מרכיבים
- 1 ק"ג רגל עגל
- 200 ג' ברך עגל
- 3 בצלים עם קליפה
- 4-5 עלי דפנה
- 4-5 גרגירי פלפל אנגלי
- שום קצוץ מחצי ראש (אופציונאלי)
- כפית וחצי מלח
- כפית פלפל שחור
- ליטר וחצי מים
אופן ההכנה
את הרגל והברך מבשלים במים למשך כ- 15 שעות לפחות (עדיף 20) בבישול ארוך ואיטי על אש קטנה. לאחר הבישול מוסיפים את הבצל, עלי הדפנה, פלפל אנגלי, מלח ופלפל שחור והשום ומבשלים שוב למשך כ- 4 שעות. בסוף הבישול מסננים את הנוזלים לקערה ומפרידים את הבשר מהעצמות וקוצצים דק ומכניסים לתוך הקערה. יוצקים את התערובת לתוך תבנית מתאימה ומכניסים למקרר למס' שעות עד למצב קרישה. בזמן הגשה חותכים את הג'ל לפי מנות ומגישים עם פלחי לימון.
המתכון באדיבות
|
מסעדת סנדר
לוינסקי 54, תל אביב
הצג טלפון
03-5371872
|