מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > כבד קצוץ בשומן אווז

כבד קצוץ בשומן אווז

כבד קצוץ בשומן אווז

תיאור המתכון

באדיבות זמי שרייבר, מסעדת סנדר

מרכיבים

אופן ההכנה

לטגן את הכבד עם מעט מאוד שמן בשומן האווז. בנוזלים שנשרו מטיגון הכבד מטגנים שני בצלים קצוצים. את שני התערובות(הכבד והבצל) מכניסים בנפרד למקרר. לאחר שעה בקירור מעבירים את הכבד לתוך מטחנת בשר(ניתן לקצץ גם עם מזלג) ומוסיפים את הביצים הקשות בצל חי קצוץ ואת הבצל המטוגן.

המתכון באדיבות
מסעדת סנדר לוינסקי 54, תל אביב הצג טלפון

תגובות

  1. לכבד צריך להכשיר רחלי לב (11/10/2009 12:56:00)
    כבדים מכשרים על רשת וצולים וכף הכבד לאחר מכן לבשל וגם לטגן