מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות חמות> מתכון לפסח: קציצות פראסה ברוטב דלעת חריף

מתכון לפסח: קציצות פראסה ברוטב דלעת חריף

מתכון לפסח: קציצות פראסה ברוטב דלעת חריף

תיאור המתכון

מאכלי עדות ''מעורבבים'' לפסח
מאת השף שאול בן אדרת ''קימל''

מרכיבים

אופן ההכנה

לחתוך את הכרישות לפרוסות ולהרתיחן. לבשל עד לריכוך כ-20 ד'. לסנן מנוזלים. לטחון את הכרישה ואת תפוחי האדמה במטחנת בשר ידנית (אם אין אז במג'ימיקס). להוסיף את קמח המצה, הפלפל, המלח והביצים ולעשות קציצות. לטגן 2 דק' מכל צד עד להשחמה.
לבשל את הדלעת עד לריכוך במשך 1/2 שעה. להוציא ולמעוך עם מזלג גס. להוסיף את המלח, הסחוג, השמן הדבש והנענע. לערבב.
להגשה: כף רוטב עם 2 קציצות פראסה. נ
יתן להגיש חם או קר.

המתכון באדיבות
מסעדת קימל אירועים השחר 6, תל אביב הצג טלפון