מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני לחמים ו מאפים> מתכון לפסח: ג'חנון כשר לפסח ממולא חציל רומני

מתכון לפסח: ג'חנון כשר לפסח ממולא חציל רומני

מתכון לפסח: ג'חנון כשר לפסח ממולא חציל רומני

תיאור המתכון

מאכלי עדות "מעורבבים" לפסח
מאת השף שאול בן אדרת "קימל"

מרכיבים

אופן ההכנה

לערבב את הקמח, המים המרגרינה והשמן ולהוסיף מלח פלפל לפי הטעם. ליצור בצק קשה. להכניס למקרר למספר שעות.
לקלות את החצילים על האש עד לריכוך, לקלוף מהקליפה ולהוסיף את השום, המלח, הפלפל והגמבה. לערבב. להוציא את קמח הג'חנון, לרדד וליצור כדורים בכף היד. ליצור בכוסות עיגולים. למלא בחצילים ולסגור יחד לכדור בצק. להניח בסיר ג'חנון נייר פרגמנט, ועליו להניח את כל הכדורים. לשים מעל 1/2 חבילת מרגרינה חתוכה לקוביות, ואת הסילאן. להכניס לתנור על חום שבת למשך כל הלילה. להוציא ולהגיש עם סלסת סחוג או סלט חצילים.

המתכון באדיבות
מסעדת קימל אירועים השחר 6, תל אביב הצג טלפון