מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> מתכון לפסח: שוק טלה ממולא בלימונים כבושים, פסיפלורה,קרמבולה מיובשת וזרש (אוכמניות פרסיות)

מתכון לפסח: שוק טלה ממולא בלימונים כבושים, פסיפלורה,קרמבולה מיובשת וזרש (אוכמניות פרסיות)

מתכון לפסח: שוק טלה ממולא בלימונים כבושים, פסיפלורה,קרמבולה מיובשת וזרש (אוכמניות פרסיות)

תיאור המתכון

מאת השף שאול בן אדרת

מרכיבים

אופן ההכנה

לערבב את כל רכיבי הרוטב ולמלא את שוק הטלה בחצי מכמות הרוטב. לקשור בחוט שפגט ולאפות בתנור בחום בינוני במשך שעה. להוסיף כוס שמפניה. את הרוטב הנותר לצקת מעל הבשר כרבע שעה לפני תום הבישול. להגיש שלם ולפרוס בשולחן לעיני הסועדים.

המתכון באדיבות
מסעדת קימל אירועים השחר 6, תל אביב הצג טלפון