מתכון לפסח: גלילות חציל
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
השף סהר רפאל ממסעדת "כדיתא" במושב תימורים, מציע לרגל פסח שלל מתכוני פינגר פוד קלילים ואנינים בטעמים משובחים, המבטיחים אירוח כייפי ונעים במהלך החג, ללא מצות!
מרכיבים
- 2 חצילים פרוסים לאורך, דק ככל האפשר.
- 300 ג' בולונז.
- 50 ג' צנוברים קלויים.
- 1 כף פטרוזיליה קצוצה.
- 1 כף בזיליקום קצוץ.
- 200 סמ"ק רוטב עגבניות בסיס (נפוליטנה).
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
• צולים את החציל על הגריל/ בתנור (220 מעלות למשך 20 דקות) ומניחים אותו בצד להתקרר.
• מגלגלים את הבשר בתוך פרוסות החציל ושומרים בקירור.
אופן ההגשה:
מניחים בכלי חסין אש מעט רוטב עגבניות ומעל את הגלילות.
מפזרים מעל את תערובת עשבי התיבול והצנוברים.
אופים כ – 8 דקות ב – 180 מעלות.
המתכון באדיבות
|
מסעדת כדיתא
מושב תימורים, תימורים
הצג טלפון
08-8582037
|