מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

מתכון לפסח: גלילות חציל

מתכון לפסח: גלילות חציל

תיאור המתכון

השף סהר רפאל ממסעדת "כדיתא" במושב תימורים, מציע לרגל פסח שלל מתכוני פינגר פוד קלילים ואנינים בטעמים משובחים, המבטיחים אירוח כייפי ונעים במהלך החג, ללא מצות!

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה:
• צולים את החציל על הגריל/ בתנור (220 מעלות למשך 20 דקות) ומניחים אותו בצד להתקרר.
• מגלגלים את הבשר בתוך פרוסות החציל ושומרים בקירור.

אופן ההגשה:
מניחים בכלי חסין אש מעט רוטב עגבניות ומעל את הגלילות.
מפזרים מעל את תערובת עשבי התיבול והצנוברים.
אופים כ – 8 דקות ב – 180 מעלות.

המתכון באדיבות
מסעדת כדיתא מושב תימורים, תימורים הצג טלפון