מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק בטטה עם גי'נג'ר

מרק בטטה עם גי'נג'ר

מרק בטטה עם גי'נג'ר

תיאור המתכון

למרק בטטה אינספור יתרונות: הוא קרמי, צמחוני ובעל צבע מהמם. אז מה עוד נשאר לעשות כדי להפתיע? להוסיף לו ג'ינג'ר ולא להפסיק להסמיק מרוב מחמאות...

מרכיבים

אופן ההכנה

מקלפים את הירקות והשורשים וחותכים אותם בגודל אחיד (קוביות של 1 ס''מ בערך), שמים בסיר ומכסים במים וקצת מלח. מביאים לרתיחה ומבשלים בערך חצי שעה עד שהירקות מתרככים ומתחילים להתפורר. מעבירים את המרק לבלנדר (לא עד הסוף כדי שלא ישפריץ) וטוחנים היטב עד שמקבלים מרקם חלק ככל האפשר. מסננים דרך מסננת דקה (לתוצאה מיירבית). את המרק מחזירים לסיר ומוסיפים עוד קצת מים (תלוי כמה דליל רוצים את המרק), מרתיחים שוב ומתבלים במלח ופלפל לבן.
להגשה – מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים בשומשום שחור ולבן ובמעט טריאקי מתוק.

המתכון באדיבות
מסעדת בנטו לילנבלום 20, תל אביב הצג טלפון