Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק חוביזה ועדשים כתומות

מרק חוביזה ועדשים כתומות

מרק חוביזה ועדשים כתומות

תיאור המתכון

מרגישים שהחורף כבר הגיע?.. לפניכם מתכון למרק עשיר, בריא, עם טעמים עזים, שיחמם לכם את הלב..

מרכיבים

אופן ההכנה

חותכים את החוביזה גס ומטגנים בסיר עם שמן זית, בצל ושום, טיגון ממושך על אש נמוכה עד שהבצל מתרכך.
מוסיפים את העדשים וממשיכים לטגן- חשוב לערבב כל הזמן. בינתיים חותכים את תפוחי האדמה והגזר
ומוסיפים לסיר, לאחר עוד ערבוב קל מוסיפים את עגבניות השרי.
כשהעדשים מתחילות להיפתח מוסיפים מים לכיסוי המרכיבים. מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל על אש קטנה עד שהירקות רכים. לתבל לפי הטעם עם התבלינים הרשומים.
ניתן לגוון ולהוסיף כל ירק- עלי סלרי, פטרוזיליה, נענע...

*ניתן לשלוט על הטעמים ע''י הוספה או הורדה מעלי החובזה והתבלינים.

המתכון באדיבות
מסעדת המטבח של רמה ת.ד. 18 הרי יהודה מיקוד 90804, מושב נטף, נטף הצג טלפון