Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> מתכון לפסח: מוס שוקולד קפוא

מתכון לפסח: מוס שוקולד קפוא

מתכון לפסח: מוס שוקולד קפוא

תיאור המתכון

מוס שוקולד קפוא הוא קינוח אולטימטיבי לפסח אביבי מושלם. מתכון מתוק וקל להכנה, מבית היוצר של מסעדת המטבח של רמה.

מרכיבים

אופן ההכנה

להמיס את השוקלד והחמאה ביחד (רצוי על באן- מארי- ''אמבט אדים'') ולהוריד את הקערה מהאש.
להקציף את החלבונים לקצף בינוני (לא קשה מידי), לוודא שתערובת השוקולד לא חמה מדי ולערבב את החלבונים המוקצפים עם השוקולד.
להוסיף כף ברנדי (או יותר...).
להעביר את התערובת לתבנית אינגליש קייק מצופה בניילון נצמד ולעטוף גם את התערובת.
להקפיא (לפחות ללילה).

הגשה:
להוציא את המוס מהמקפיא, להוציאו מהתבנית ולקלף מהניילון. לפרוס את המוס עם סכין חדה שנטבלה במים חמים ולהגיש עם אגוזי לוז קצוצים ורוטב וניל.

המתכון באדיבות
מסעדת המטבח של רמה ת.ד. 18 הרי יהודה מיקוד 90804, מושב נטף, נטף הצג טלפון