מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > פילה דג ב קרם אגוזים ורוטב כוסברה עם אספרגוס צרוב

פילה דג ב קרם אגוזים ורוטב כוסברה עם אספרגוס צרוב

פילה דג ב קרם אגוזים ורוטב כוסברה עם אספרגוס צרוב

תיאור המתכון

ניתן להשתמש בפילה דג, על פי בחירתכם: דניס, סלמון, אמנון, לוקוס ובכלל, המתכון האנין בטעמו מתאים לשלל הדגים ומבטיח מעדן של ארוחת מלכים

מרכיבים

אופן ההכנה

נתחיל בהכנת הקרם אגוזים - נכניס את כל החומרים למעבד מזון ונטחן עד למחית חלקה, נעביר דרך מסננת דקה ונניח בצד.
רוטב כוסברה - נכניס את כל החומרים למעבד מזון עד לקבלת נוזל, נעביר דרך מסננת דקה ונניח בצד. פעולת המסננת היא על מנת לבדוק שלא נשארו גושים.

לאחר שהקרם והרוטב מוכנים ניתן לגשת להכנת הדג והאספרגוס. להכנת הדג נכניס את הנתחים לתוך קערה עם שאר המצרכים ונערבב בעדינות עד שכל הנתחים יהיו מצופים בשמן, מלח ,פלפל וטימין. נניח במחבת פסים עם העור כלפי מטה ונהפוך כעבור 4 דקות לצד השני לעוד 4 דקות.

להכנת האספרגוס נקלוף אותם מעט ונקפיץ אותם בשמן הזית עם שאר החומרים למשך 4 דקות. לפני ההגשה ניקח את רוטב הכוסברה ונערבב אותו במטרפה על מנת שיהיה אוורירי.

הערות

להרכבת המנה בצלחת נמרח במרכז מעט מהקרם אגוזים, מעל נניח את נתח הדג עליו נבזוק מרוטב הכוסברה ונניח מעל שתי חתיכות אספרגוס