פיצה מאת פריניר
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה: 40 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
לרגל חודש המודעות לחשיבות הבריאותית של
פיגמנט ה"ליקופן" המצוי בעגבנייה,
הכינו עבורכם מיטב השפים המקצועיים של חברת "פריניר", המפעל הגדול בישראל לעיבוד עגבניות, מבחר מתכונים על בסיס עגבניות
מרכיבים
- 1 יח' "רוטב פיצה" של "פריניר".
- 2 כוסות קמח.
- 1 כפית שמרים יבשים.
- קורט מלח.
- 4 כפות שמן זית.
- כף סוכר.
- מים לפי ספיגה.
- גבינת מוצרלה.
- תוספות: בצל , פלפלים , עגבניות , פטריות , זיתים ...ושאר מיני הפתעות.
אופן ההכנה
לשים יחדיו בבלנדר את חומרי הבצק – קמח, שמרים, מלח , סוכר, שמן זית ומים עד לקבלת בצק נוח וצמיגי . מניחים את הבצק למנוחה כ 15-20 דקות, משטחים אותו ( קורצים עיגולים ) ויוצקים מעל את רוטב הפיצה של "פריניר". מפזרים מעל גבינת מוצרלה, במידה ורוצים מפזרים תוספות של ירקות ומכניסים לתנור ב 200-220 מעלות לכ 10-12 דקות .
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר