אורז בעגבניות וגרגירי חומוס
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
לרגל חודש המודעות לחשיבות הבריאותית של
פיגמנט ה''ליקופן'' המצוי בעגבנייה,
הכינו עבורכם מיטב השפים המקצועיים של חברת ''פריניר'', המפעל הגדול בישראל לעיבוד עגבניות, מבחר מתכונים על בסיס עגבניות, עם ציון כמות הליקופן המצויה בהם.
כ 15 מ''ג ליקופן במתכון
מרכיבים
- 1 יח' ''רוטב פסטה משפחתי'' של ''פריניר''.
- 1 בצל בנוני קצוץ.
- 4 כפות שמן.
- 2 כוסות אורז מובחר.
- 2 כוסות מים חמים.
- כוס גרגירי חומוס מבושלים ( אפונה / שעועית / עדשים ..וכו' ).
- עירית קצוצה לעיטור .
אופן ההכנה
מחממים את השמן , ומאדים את הבצל עד לקבלת גוון זגוגי, זהוב. מוסיפים את האורז ומאדים יחדיו . מוסיפים את החומוס ,את המים הרותחים ואת הרוטב פסטה המשפחתי של ''פריניר ''. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש למשך 20 דקות . מגישים חם מעוטר בעירית קצוצה .
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת 1948
מדינת היהודים 85, הרצליה פיתוח
הצג טלפון
09-9575212
|