"קייאקרה-Chiacchiere" עוגיות איטלקיות לפורים ולקרנבל
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
באדיבות סנדרו פלגריני מיקב לה טרה פרומסה במושב שחר
מתכוני עדות למאכלי פורים ממיטב בשלני פסטיבל אוכל כפרי ה-9 ביואב יהודה
מרכיבים
- 250 גרם קמח
- 1 ביצה שלמה
- 1 חלמון
- 25 גרם חמאה רכה
- 1 כפית א.אפייה
- קליפה מגוררת מתפוז
- 50 גרם יין לבן יבש
- קורט מלח
- כף סוכר
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים לבצק רך וגמיש
לתת לבצק לנוח כ1/2 שעה
לרדד את הבצק לעלה דק-הכי נוח במכונת פסטה
לחתוך לרצועות של 36X
ליצור בהן שני חתכים לאורך לא עד הסוף ולטגן בשמן חם
להוציא כשמשחים לנייר סופג
לפזר אבקת סוכר וליהנות
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר