מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגיות> "אדה" (כיסוני שקדים וקוקוס קוצ'יניים) לפורים

"אדה" (כיסוני שקדים וקוקוס קוצ'יניים) לפורים

"אדה" (כיסוני שקדים וקוקוס קוצ'יניים) לפורים

תיאור המתכון

באדיבות אירית אליהו מיקב לה טרה פרומסה במושב שחר.
מתכוני עדות למאכלי פורים ממיטב בשלני פסטיבל אוכל כפרי ה-9 ביואב יהודה

מרכיבים

אופן ההכנה

בצק:
לערבב את כל החומרים לבצק רך ואחיד
להשהות כ20 דקות

מילוי:
להרתיח ולבשל עד שמסמיך מעט, להוסיף מיץ מחצי לימון, מעט הל טחון, שקדים טחונים, קוקוס ואת העדשים האדומות הקלויות, לערבב בסירופ ולקרר.

הכנת האוזני המן:
מרדדים את הבצק לעלה דק וקורצים לעיגולים ממלאים במילוי ומהדקים לכיסונים.
אופים בחום של 180 מעלות כ15-20 דקות (יש להיזהר לא לשרוף-הבצק נשאר בהיר)
מפזרים אבקת סוכר מעל.
בתיאבון