מתכון לפסח: סופלה שוקולד כשר לפסח
- מתאים ל: 6 מנות
- זמן הכנה: 20 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
קינוח קל ומדהין שקוצר מחמאות וקל להכנה.
כשר לפסח ומתאים לחולי צליאק.
מרכיבים
- 250 גרם שוקולד מריר איכותי
- 200 גרם חמאה
- 250 גרם סוכר
- 80 גרם קורנפלור
- 30 גרם קקאו
- 5 ביצים
אופן ההכנה
ממיסים את השוקולד והחמאה באמבט מים כפול
את כל החומרים היבשים מערבבים בקערה גדולה.
להוסיף את הביצים ולטרוף עד היעלמותם בתערובת,
להוסיף את תמיסת השוקולד והחמאה ולערבב עד אחידות בתערובת.
לקמח תבניות אישיות (קוקוטים)בחמאה מומסת ולהקפיא אותם
(מומלץ לחזור על הפעולה פעמיים)
למלות את הקוקוט ולאפות 8 דקות ב200 מעלות
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת ארנולד'ס
2 ק"מ דרומית לצומת כברי, נתיב השיירה
הצג טלפון
04-9522211
קופונים לארנולד'ס
|