אגס במילוי פירות יבשים
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לאגס במילוי פירות יבשים ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- • אגסים יפים
- • פירות יבשים(תאנים,צימוקים,משמש,שזיפים)
- • יין מתוק
- • מקלות קינמון
- • שומשום
אופן ההכנה
לוקחים את הפירות היבשים ,שוטפים וחותכים לקוביות קטנות
מקלפים את האגס מהקליפה
מישרים את תחתית האגס עם סכין חדה ומוציאים את הליבה
ממלאים את האגס בפירות יבשים.
מכניסים יפה לסיר בעמידה
שופכים את היין המתוק ומקלות הקינמון שיכסה את רוב האגס
מחממים על אש בינונית עד שהאגס מקבל צבע אדום יפה
מוצאים
מסדרים יפה על צלחת הגשה ומפזרים קצת שומשום
רצוי להגיש חם בליווי קצפת או כדור גלידה
הערה : יותר טעים ומומלץ להכין יום קודם ואז לחמם לפני ההגשה
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר