מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

תאנים ביין

תאנים ביין

תיאור המתכון

קרה לכם שהכנתם ארוחת ערב רומנטית לאור נרות, עם יין טוב, אבל אז נזכרתם שחסר רק קינוח מתוק ומיוחד לסיום הערב?.. לפניכם מתכון פשוט וטעים, במיוחד למטרה הזו.

מרכיבים

אופן ההכנה

שמים בתבנית את התאנים, מפזרים על התאנים קינמון ומקלות קינמון, סוכר חום לפי המתיקות הרצויה ושופכים את היין.
מכניסים את התבנית מכוסה בנייר כסף לתנור ואופים כחצי שעה בחום בינוני.
מסירים את נייר הכסף (כדי להשחים) ואופים עוד כ- 5 דקות (תלוי בתנור).
ניתן להגיש קר או חם, בליווי קצפת.

הערות

(יכול לשמש גם כתוספת לסלטים חיים)