עוף בפאנקו על קרם תפ''א ברוטב דבש חרדל
- מתאים ל: 2 מנות
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון נפלא לעוף ,המתכון ניתן על ידי עדי כהן שף מסעדת טנדוקה
מרכיבים
- חזה עוף 500ג`
- אווז מעושן 100ג'
- פטריות 100ג'
- בצל 80ג'
- טימין30ג'
- יין לבן 30סמ''ק
- ביצה 1למלית
- מלח 15 ג'
- מרכיבים לתוספת
- 4תפ''א קלופים
- 2בצל מטוגן
- מוסקט
- מלח
- קמח
- פירורי פאנקו
- ביצים 2 לציפוי
- מרכיבים לרוטב:
- חרדל 60 סמ''ק
- סילאן 20 סמ''ק
- טימין 15 ג''
- שום 10 ג''
- שמן זית 20 סמ''ק
אופן ההכנה
הכנת המלית:
לחתוך לקוביות את האווז המעושן, הפטריות והבצל.
לקצוץ ולהקפיץ על מחבת, לתבל במלח ולבסוף להוסיף את את היין הלבן.
לקרר ולהוסיף את הביצה
לקחת את חזה העוף ולעשות בו כיס פנימי ובו למלות בעזרת היד מהמלית שהכנו זה עתה
לאחר מילוי העוף להכין קמח,ביצים,פירורי פאנקו[פירור לחם יפנים ]
ולצפות (כמו שמצפים שניצל)
לטגן בשמן עמוק עד להזהבה ולהעביר לתנור חם לעוד 7 דקות
אופן הכנה לקרם תפ''א:
מבשלים את התפ''א עד לריכוך
טוחנים עם הבצל המטוגן ומטבלים
אופן הכנה הרוטב:
מכניסים את כל מרכיבי הרוטב למעט השמן זית למעבד מזון , טוחנים ומזליפים את השמן זית באיטיות
צורת הגשה:
מניחים את קרם תפוחי האדמה במרכז הצלחת פורסים את העוף לטבעות ומניחים על הפירה
ומעל הכול יוצקים את הרוטב ומגישים , בתאבון...
המתכון באדיבות
|
מסעדת טנדוקה
יוקנעם מושבה, מרכז המושבה ,ליד הדואר, יקנעם
הצג טלפון
04-9590323
|