גלילות פרגית עוף ממולאות תרד ובטטה
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
חגיגת מתכוני עוף יצירתיים וטעימים של השף אייל פינקשלטיין, מקייטרינג "como" .
מרכיבים
- ארבעה סטייק פרגית
- חופן תרד נקי
- חצי בטטה פרוסה לצ'יפס
- מלח , פלפל שחור גרוס.
- צ'ילי מתוק 4 כפות
אופן ההכנה
את התרד מאדים במעט שמן זית כ 5 דקות.
את הבטטה מבשלים בתנור מתובלת במעט שמן זית מלח ופלפל ב180 מעלות ל15 דקות
לוקחים את המילוי ומניחים במרכז הסטייק . מגלגלים ומהדקים את הפרגית לצורת רול הדוק ומניחים על משטח האפייה. מתבלים ומזלפים מהצ'ילי המתוק. אופים בתנור ב1800 מעלות ל20 דקות. חותכים את הרול לפרוסות דקות ומגישים.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- דיאטטי
- צמחוני
- כשר