מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> חצילונים ממולאים בבשר טלה ברוטב שזיפים

חצילונים ממולאים בבשר טלה ברוטב שזיפים

חצילונים ממולאים בבשר טלה ברוטב שזיפים

תיאור המתכון

הישר ממטבחה של סבתו, מביא השף והבעלים של מסעדת מיתוס, קובי עבד, מתכון לחצילונים ביתיים בטעם מתקתק. רעבים? קדימה, לעבודה!

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת המנה:
מערבבים את כל רכיבי המילוי וממלאים את החצילים.
לאחר שמכינים את רכיבי המילוי, מסדרים במגש ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 250 מעלות.
אופים כ- 10 דקות, מוציאים ומניחים בצד.
מכינים את הרוטב: מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את כוס היין ומצמצמים את הרוטב.
מוסיפים את כל רכיבי הרוטב ומבשלים 15 דקות על אש גבוהה.
מוסיפים את הרוטב לחצילונים ומכסים ברדיד אלומיניום
ממשיכים לבשל בתנור בחום של 180 מעלות.
מגישים את המנה על צלחת הגשה. בתיאבון!

המתכון באדיבות
מסעדת מיתוס ויצמן 2, מגדל אמות השקעות , תל אביב הצג טלפון