מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > תבשילים צמחוניים> מלאי כופתה- כופתאות גבינה ברוטב עגבניות

מלאי כופתה- כופתאות גבינה ברוטב עגבניות

מלאי כופתה- כופתאות גבינה ברוטב עגבניות

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למלאי כופתה- כופתאות גבינה ברוטב עגבניות ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת הכופתאות: חותכים את כל הירקות לקוביות קטנות קטנות. מבשלים בסיר עם מים רותחים עד
שהירקות רכים מאד. מסננים מנוזלים ומועכים את הירקות לפירה אחיד. רצוי לא להשתמש במעבד מזון כי יוצאים כך יותר נוזלים. לסנן את הפירה ממים לחלוטין, אפשר בעזרת מסננת דקה או לבשל את הירקות ללא מים בסיר למשך מס' דקות. לאחר מכן מוסיפים את שאר החומרים- ריקוטה, קוקוס, מלח, יוגורט והגאראם מסאלה ולערבב היטב. להוסיף 4 כפות של קמח ולערבב עד שהקמח נספג בפירה ומקשה אותו. אם הפירה לא מספיק קשה להוסיף עוד קמח בהדרגה כל פעם כף אחת שטוחה. מהפירה אנו יוצרים כדורים בגודל כדור פינג פונג, במרכז הכדור אנו יוצרים גומה ודוחפים צימוק או קשיו, לסגור את הכדור שוב ולהדק. מקמחים מעט את הכדורים. מטגנים בשמן עמוק, בזהירות כדי שלא יתפרקו לנו הכופתאות. להוציא למסננת.


הכנת הרוטב: מטגנים בצל בקצת שמן או גהי עד להשחמתו, מוסיפים את הרסק עגבניות, מוסיפים תיבול
של גאראם מסאלה, מלח, פלפל אנגלי ועלי הדפנה. אפשר להוסיף גם טיפה מיץ לימון ושן שום כתושה. מבשלים על אש נמוכה עד שהרוטב מסמיך קצת ומוכן

הערות


הגשה:
להוציא את עלי הדפנה והפלפל האנגלי מהרוטב. להוסיף לרוטב את הכופתאות, ולבשל ביחד כ-5 דקות על אש נמוכה כדי שהטעמים ייספגו בכופתאות. לפני ההגשה אפשר לגרד על הכופתאות מעט גבינה.

המתכון באדיבות
מסעדת אננדה כל הארץ, תל אביב הצג טלפון