דאל- נזיד עדשים
- מתאים ל: 10 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לדאל- נזיד עדשים ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 2 כוסות עדשים אדומים
- 1 כפית כורכום טחון
- 5-6 גבעולי כוסברה קצוצים
- 1 עגבנייה קצוצה
- 20 גרם תמרהינדי (שהושרה במים חמים 20-30 דקות)
- מלח, פלפל
- 3 כפיות גאראם מסאלה
- קורט שאטה
- 1 בצל קצוץ מטוגן לקישוט
אופן ההכנה
מבשלים את העדשים עם הכורכום והכוסברה בסיר לחץ לפי הוראות יצרן (שהמים לא
עוברים את חצי הסיר) עד להתרככות העדשים. מוסיפים עגבנייה, מסננים את הנוזלים של התמרהינדי ומוסיפים רק אותם, מוסיפים גם תבלינים- מלח, פלפל, שאטה או פלפל ירוק חריף, גאראם מסאלה ומועכים (בעזרת מיקסר יד). מקשטים בכוסברה או בבצל מטוגן.
- מתאים להגשה לילדים
- דיאטטי
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת אננדה
כל הארץ, תל אביב
הצג טלפון
המסעדה נסגרה
|