פאקורה- ירקות מטוגנים בבלילת קמח חומוס
- מתאים ל: 20 מנות
- זמן הכנה: 40 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
'אננדה' בהודית, פירושה אושר. לכל אחד יש מאתנו יש את ה'אננדה' שלו הנובעת מהתחומים האהובים עלינו- מוסיקה, אמנות וכמובן אוכל. הפאקורה הוא חטיף, נשנוש הודי מוכר ופשוט להכנה. כולם מוזמנים לנסות!
מרכיבים
- 1 חציל בינוני חתוך לפרוסות
- 3 בצלים חתוכים לרבעים או שמיניות
- 2 פלפל אדום או ירוק פרוסים לטבעות
- 3 תפו''א חתוכים לחצאי פרוסות
- 1 כרובית מחולקת לפרחים קטנים
- 1 כוס קמח חומוס, אפשר גם להוסיף חצי כוס קמח לבן רגיל
- 1 כפית אבקת אפייה
- ½ כפית שאטה (צ'ילי)
- מלח לפי הצורך
- מים
- שמן לטיגון עמוק
- אפשר להוסיף תבלינים נוספים כמו פפריקה, כורכום וכו'
אופן ההכנה
חותכים את הירקות לפי הצורה הרשומה
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, התבלינים והמים לבלילה לא דלילה מדי.
טובלים את הירקות בבלילה ומטגנים בשמן עמוק.
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת אננדה
כל הארץ, תל אביב
הצג טלפון
המסעדה נסגרה
|