Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות חמות> קממבר עם פסיפס פלפלים לט"ו בשבט

קממבר עם פסיפס פלפלים לט"ו בשבט

קממבר עם פסיפס פלפלים לט"ו בשבט

תיאור המתכון

מתכון מיוחד לטו' בשבט של שף מרטין שחף-בר
מ"הגושרים מלון בטבע"

מרכיבים

אופן ההכנה

לערב את פרורי הלחם ,אגוזים טחונים ותימין קצוץ
לצפות את הגבינה בקמח ובביצה ,מעבירים אל התערובת היבשה ומצפים היטב,
שוב לטבול את הגבינה בביצה , שום ופירורי לחם.(ציפוי כפול)
את הפלפלים צולים על גריל ומקלפים,לחתוך לריבועים של 3 ס"מ מטבלים עם כל החומרים.
מסדרים על צלחת הגשה עם שילוב צבעים.
את הגבינה מטגנים בשמן עמוק לא חם מדי כ-150 מעלות עד קבלת צבע זהוב.
סופגים את עודפי השומן ,חוצים לשני חלקים ומסדרים על גבי הפלפלים.