Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> פונדנט ''לאבה'' שוקולד

פונדנט ''לאבה'' שוקולד

פונדנט ''לאבה'' שוקולד

תיאור המתכון

מרגישים את האהבה באוויר? לפניכם מתכון שוקולדי, מתוק ומלא רומנטיקה, של השף עדי שוורץ מ''לגעת באוכל''. זה הזמן להתאהב...

מרכיבים

אופן ההכנה

1.מורחים במברשת את החלק הפנימי של התבניות בשומן ומכניסים למקרר למס' דקות.
2.מפזרים בשקעים, לאחר שהשומן התקרש במקרר, מעט סוכר ואבקת קקאו ומנערים.
3.שמים את קוביות השוקולד והשומן בקערה חסינת חום וממיסים בתוך מיקרו גל או על סיר כפול- בן מארי עד להמסת השוקולד.
4.שמים בקערת מיקסר את הביצים, החלמונים, הסוכר ואת תמצית הווניל .
5.מקציפים כ- 7 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
6.מוסיפים לקערה את תערוב השוקולד חשוב להוריד את מהירות המיקסר. מערבלים עד לחיבור 2 המאסות.
7.מוציאים את הקערה מהמיקסר ומוסיפים את הקמח בערבוב בעזרת לקקן.
8.מחלקים את התערובת לתבניות במרוחות ל- 3/4 גובה.
9.מטביעים קובית שוקולד למרכז המאפה.
10.מכניסים למקרר לפחות למס' שעות.
11.מחממים תנור לטמפרטורה של 190 מעלות.
12.אופים במשך 9 דקות עד לקבלת קרום מעובה אך בנגיעה עדיין ליבת פונדנט רכה.

המתכון באדיבות
חנות לגעת באוכל לישנסקי 9, ראשון לציון הצג טלפון