סלט עשבים עם נצרי ירקות שורש ופירות בויניגרט חרדלים:
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
ניחוחות של חורף מהבילים עם שף עדי שוורץ
מרכיבים
- לקט עלים
- קולרבי חתוך לג'וליינים
- גזר חתוך לרצועת
- שורש פטרוזיליה חתוך לז'ולינים
- תפוח עץ גרנט סמיט חתוך לרצועות
- רימון בעונה
- לקט זרעונים/גרעינים
- לרוטב:
- 1 כף דבש
- 1 כף חרדל דיז'ון גרגירים
- 2 שיני שום כתושים
- ½ כפית מלח
- 1 כפית סוכר חום כהה
- ¼ כוס חומץ רגיל
- ¼ כוס חומץ בלסמי
- ¾ כוס שמן זית
אופן ההכנה
במעבד מזון מכניסים את כל החומרים הקשים/לחים ומעבדים.
מוסיפים את החומצים ומעבדים שוב , מוסיפים את שמן הזית בהזלפה איטית תוך עיבוי הרוטב.
המתכון באדיבות
|
חנות לגעת באוכל
לישנסקי 9, ראשון לציון
הצג טלפון
03-9520390
|