Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > סלט טבולה איטלקי

סלט טבולה איטלקי

סלט טבולה איטלקי

תיאור המתכון

את המתכון הבא אפשר להגדיר כ''מעורב איטלקי'', עם נגיעות טעמים איטלקיים וים תיכוניים. סלט צבעוני, מלא חן וברק, שניתן באדיבות השף עדי שוורץ מלגעת באוכל.

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים תנור לטמפרטורה של 250 מעלות.
מערבבים בקערה את קוביות הבטטה עם שמן זית, מלח גס ופלפל שחור גרוס. מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור לכ-7 דקות או עד השחמה קלה וריכוך, מצננים היטב.
בקערה נוספת, מערבבים את קוביות הקישואים עם שמן זית, מלח גס ופלפל שחור גרוס. מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור לכ-7 דקות עד השחמה קלה וריכוך, מצננים.

להכנת הפסטו: מעבירים את כל החומרים מלבד שמן הזית למעבד מזון.
מעבדים עד לקבלת משחה ומזליפים בהדרגה את שמן הזית.
בקערה גדולה מערבבים את הקוסקוס עם ירקות האנטיפסטי, עגבניות השרי החצויות, רוטב הפסטו ועלי הבזיליקום הקצוצים.
משלימים טעמים ומגישים.

המתכון באדיבות
חנות לגעת באוכל לישנסקי 9, ראשון לציון הצג טלפון