מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> צ'ילי קון קרנה עם טורטיות, סלסה מקסיקנה וגוואקמולי

צ'ילי קון קרנה עם טורטיות, סלסה מקסיקנה וגוואקמולי

צ'ילי קון קרנה עם טורטיות, סלסה מקסיקנה וגוואקמולי

תיאור המתכון

ניחוחות של חורף מהבילים עם שף עדי שוורץ

מרכיבים

אופן ההכנה

•קוצצים את כל הירקות לקוביות בגודל 1/2 ס''מ X 1/2 ס''מ.
•מחממים את השמן בסיר לחום גבוה, מוסיפים את הבשר, ומטגנים. מערבבים על מנת שהבשר לא יישרף.
•לאחר שהבשר שינה צבעו, והגיר את השומן, מוסיפים את השום הכתוש, מערבבים היטב במשך כחצי דקה, ומוסיפים את הבצל.
•מערבבים היטב למשך כ-4 דקות עד אשר הבצל הופך שקוף.
•מנמיכים את האש לבינונית, מוסיפים את הפלפלים הירוקים, הסלרי והגזר, ומערבבים היטב.
•מבשלים כ- 5 דקות, ומערבבים מדי פעם.
•מוסיפים את כל התבלינים: סוכר, צ'ילי, כמון, מלח, חרדל, רוטב וורצ'סטר והקאיין (רצוי להיזהר עם הקאיין, להוסיף פחות בהתחלה, ורק אם לא מספיק חריף, לאחר 10 דקות של בישול, להוסיף עוד) .
•מערבבים היטב וממשיכים לבשל.
•מוסיפים את רסק העגבניות, ומערבבים היטב.
•מוסיפים את העגבניות המרוסקות, השעועית וליטר מים, מערבבים היטב
•מביאים לרתיחה
•מנמיכים את האש לנמוכה ביותר
•מכסים חלקית את הסיר
•מבשלים לפחות שעתיים, כאשר מדי פעם מערבבים.

אופן הכנת הסלסה:
מעבירים את כל החומרים יחד למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת רוטב אחיד.

אופן הכנת הגוואקמולי:
בקערה מערבבים את כל חומרי הגוואקמולי.
מוסיפים שמן זית, מיץ לימון ומתבלים.

המתכון באדיבות
חנות לגעת באוכל לישנסקי 9, ראשון לציון הצג טלפון