נזיד אוסובוקו ועדשים בתיבול אוריינטלי
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
ניחוחות של חורף מהבילים עם שף עדי שוורץ
מרכיבים
- 1 ק"ג אוסובוקו פרוס
- שמן זית
- 1 כוס עדשים אדומות
- 1 בצל גדול פרוס
- 2 גזרים פרוסים
- 1 ראש שום חצוי
- 1 קופסה רסק עגבניות (100 גר)
- עגבניות מרוסקות/קוביות של טל העמק (800 גר)
- 3 כוסות ציר בשר
- 3 גבעולי סלרי
- מלח,פלפל,סוכר
- 1 כפית כורכום
- 1 כפית זרעי כמון
- 1 כוסברה יבשה
- 1כפית פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
בסיר מחממים שמן זית, מטגנים בצל עד הזהבה,מוסיפים את הגזר ומאדים עוד כ2 דקות, מוסיפים את הסלרי ומאדים לעוד 2 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות מבשלים תוך ערבוב ומוסיפים את ציר הבשר.
במחבת נוספת כבדה ,מחממים שמן זית עד עישון ומטגנים את פרוסות האוסובוקו היטב משני הצדדים מפלפלים וממליחים.
לתוך הסיר הרוטב מוסיפים את נתחי האוסובוקו ,מוסיפים עגבניות מרוסקות ואת התבלינים ומבשלים כשעה,.
מוסיפים את העדשים האדומים וממשיכים לבשל עוד כ 30 דקות.
טועמים ומשלימים טעמים .
המתכון באדיבות
|
חנות לגעת באוכל
הסדנא 4, קניון רננים (צמוד לאייס) , רעננה
הצג טלפון
09-7404474
|