Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> נזיד אוסובוקו ועדשים בתיבול אוריינטלי

נזיד אוסובוקו ועדשים בתיבול אוריינטלי

נזיד אוסובוקו ועדשים בתיבול אוריינטלי

תיאור המתכון

ניחוחות של חורף מהבילים עם שף עדי שוורץ

מרכיבים

אופן ההכנה

בסיר מחממים שמן זית, מטגנים בצל עד הזהבה,מוסיפים את הגזר ומאדים עוד כ2 דקות, מוסיפים את הסלרי ומאדים לעוד 2 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות מבשלים תוך ערבוב ומוסיפים את ציר הבשר.
במחבת נוספת כבדה ,מחממים שמן זית עד עישון ומטגנים את פרוסות האוסובוקו היטב משני הצדדים מפלפלים וממליחים.
לתוך הסיר הרוטב מוסיפים את נתחי האוסובוקו ,מוסיפים עגבניות מרוסקות ואת התבלינים ומבשלים כשעה,.
מוסיפים את העדשים האדומים וממשיכים לבשל עוד כ 30 דקות.
טועמים ומשלימים טעמים .

המתכון באדיבות
חנות לגעת באוכל הסדנא 4, קניון רננים (צמוד לאייס) , רעננה הצג טלפון