מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

לחם פשוט וטעים

לחם פשוט וטעים

תיאור המתכון

לחם רך וטעים, קל מאד להכנה.

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנה:
בקערה גדולה מניחים את הקמח, המלח, הסוכר והשמרים, מערבבים את כל החומרים ומוסיפים בהדרגה את המים. מערבבים עם הידיים את כל החומרים עד שמתקבל בצק אחיד. מוסיפים את השמן ולשים מספר דקות עד שמתקבל בצק אחיד ורך.

מחלקים את הבצק לשני חלקים ומכל חלק קולעים חלה.
משאירים לתפוח לכחצי שעה.
מכניסים לתנור מחומם מראש (180-200 מעלות צלזיוס) לכחצי שעה, תלוי בגובה החלה.

בתאבון!!!

הערות

לגיוון והטעם הטוב אפשר להוסיף פנימה מיני פרות יבשים, או לקשט בגרעיני חמניות ושבבי אגוזים.