קבב נענע וצנובר
- מתאים ל: 10 מנות
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
באדיבות רועי תבור ממרינדו, לרשת spices
מרכיבים
- מצרכים:
- 600 גר' צוואר/ צלעות עגל
- 400 גר' פלטה טלה
- 1 צרור נענע
- 100 גר' צנובר
- 1 בצל גדול
- 4 שיני שום
- פלפל גרוס, מלח
- רבע כפית קינמון
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
• קוצצים דק או טוחנים את הבשר, הבצל השום והנענע, מוסיפים את הצנוברים ושאר התבלינים, מערבבים ויוצרים קבבונים.
• מניחים במקרר לפחות שעתיים, מטגנים במחבת או על האש.
המתכון באדיבות
|
בית ספר לבישול ספייסס
קהילת סלוניקי 11, הדר יוסף, תל אביב
הצג טלפון
03-6475555
|