מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > סלט חגיגי לט"ו בשבט

סלט חגיגי לט"ו בשבט

סלט חגיגי לט"ו בשבט

תיאור המתכון

מתכון חגיגי לארוחה בחג ט''ו בשבט
מאת אלי פרץ- שף הבית של חברת ''אוכל ביתי ניר עציון''

מרכיבים

אופן ההכנה

1.שוטפים את החסה וחותכים גס.
2.חותכים את האפרסמון לרצועות דקות, מנקים את האבוקדו וחותכים לפלחים, שוטפים את התותים וחותכים לרבעים, שמים את כל החומרים בקערה אחת גדולה, מוסיפים את האגוזים החומץ הבלסמי והתבלינים ומערבבים בקיפול אוורירי.