סלט חגיגי לט"ו בשבט
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון חגיגי לארוחה בחג ט''ו בשבט
מאת אלי פרץ- שף הבית של חברת ''אוכל ביתי ניר עציון''
מרכיבים
- 2 יח' חסה ערבית (לא חממה).
- 4 יח' אפרסמון.
- 4 יח' אבוקדו
- 1 סלסילה תותים.
- 250 גרם אגוזי מלך.
- 50 גרם חומץ בלסמי.
- תבלינים: מלח, סוכר, לימון סחוט, שמן זית.
אופן ההכנה
1.שוטפים את החסה וחותכים גס.
2.חותכים את האפרסמון לרצועות דקות, מנקים את האבוקדו וחותכים לפלחים, שוטפים את התותים וחותכים לרבעים, שמים את כל החומרים בקערה אחת גדולה, מוסיפים את האגוזים החומץ הבלסמי והתבלינים ומערבבים בקיפול אוורירי.
- מתאים להגשה לילדים
- דיאטטי
- צמחוני
- כשר