בננות מטגנות בניחוח בהרט
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
קינוח מהיר וממכר.
שלא כמו שמנים צמחיים אחרים הנחשבים לבריאים, שמן הקוקוס אינו הופך לרעיל בשום שלב במהלך החימום. בשל יתרונותיו הבריאותיים וטעמו המעודן ניתן להשתמש בו כתחליף מצוין לחמאה, מרגרינה ושמן
מרכיבים
- ½ 1-2 כפות שמן קוקוס
- 4 בננות בשלות אך מוצקות
- סוכר חום
- קורט נדיב בהרט, גרם מסלה והוויג'.
אופן ההכנה
1.מקלפים וחותכים כל בננה לאורך ולרוחב ל-4 חלקים. בצלחת מערבבים סוכר חום ובהרט וטובלים כל חתיכה בתערובת בצורה אחידה משני הצדדים.
2.מחממים את השמן במחבת ומטגנים את חתיכות הבננה כחצי דקה בכל צד או שהסוכר הופך לקרמל. הופכים פעם אחת. אין לטגן יתר על המידה או הבננה תהיה רכה מדי.
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר