Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> סופגניות של פיס אוף קייק
לחם בשר הרצליה

סופגניות של פיס אוף קייק

סופגניות של פיס אוף קייק

תיאור המתכון

פיס אוף קייק חושפת לראשונה את קולקציית הסופגניות שלה לחנוכה 2008. הראשונה שתיכנס היא הסופגניה הקלאסית עם הריבה, אחריה זו המצופה שוקולד וסוגרת את התצוגה - המקושטת בריבת החלב.

מרכיבים

אופן ההכנה

ללוש הכל במיקסר במשך 10 דקות לערך במהירות נמוכה עם וו לישה לבצק רך ומעט דביק. אם צריך ניתן להוסיף מעט קמח (אבל מעט).

להוציא למשטח משומן עם ידיים משומנות, לתת לבצק לנוח כ- 20 דקות. לחתוך ליחידות של 40 גר' ולגלגל לכדור.

להניח ע''ג נייר משומן ולהתפיח כשעה לערך במקום חמים, לא להתפיח יותר מדי אחרת יצא לכם פיתה.

בעדינות רבה להעביר את הסופגניה לשמן בטמפרטורה של 160 מעלות למשך 2 - 3 דקות מכל צד. לסופגניה שהותפחה כהלכה יש פס לבן ורחב מסביב והיא כמעט עגולה... סופגניה שתפחה יתר על המידה תאבד מנפחה ותספוג יותר שמן.

למלא במילוי האהוב עליכם ולזלול (דיאטה תעשו כבר אחרי החג).

אני אישית אוהב את הריבה האדומה הפשוטה והמסורתית,
פשוט לטרוף את הריבה ולפתוח אותה מעט כדי שתהיה רכה לזילוף או הזרקה.

כמובן נשאר עכשיו רק למלא את הסופגניות ולבזוק אבקת סוכר (ולנקות את הבלאגן במטבח...)

המתכון באדיבות
קונדיטוריית פיס אוף קייק יהודה הימית 17, יפו, תל אביב הצג טלפון
לחם בשר הרצליה אירועים חדש