Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> קדרת אוסובוקו טלה

קדרת אוסובוקו טלה

קדרת אוסובוקו טלה

תיאור המתכון

ישירות מהעיר מילאנו, מגיע מלך התבשילים האיטלקיים- אוסובוקו טלה שהוא חגיגת בשרים גדולה, במיוחד לקראת החורף.


מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה:
מטגנים את השוקיים בשמן עמוק, מניחים להתקרר, משרים אותם ביין, טימין ורוזמרין למשך הלילה, קוצצים את הירקות ומוסיפים את השוקיים ואת התבלינים, מכסים בציר הבקר עד גובה התבשיל, מחממים תנור ל- 220 מעלות וצולים למשך שעה וחצי.
מורידים טמפ' ל 160 מעלות לעוד שעה, מורידים טמפ' ל- 120 מעלות לעוד שעה וחצי.

הערות

אופן ההגשה:
מכינים צלחת עמוקה עם האורז ופלפלים, מניחים את הירקות שורש ואוסובוקו על המצע ומגישים חם.


בתאבון!

המתכון באדיבות
מסעדת טיביס צומת כורזים, ורד הגליל הצג טלפון