קדרת אוסובוקו טלה
- מתאים ל: 3 מנות
- זמן הכנה: 4 שעות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
ישירות מהעיר מילאנו, מגיע מלך התבשילים האיטלקיים- אוסובוקו טלה שהוא חגיגת בשרים גדולה, במיוחד לקראת החורף.
מרכיבים
- להלן החומרים:
- 6 שוקי טלה (אוסובוקו)
- בקבוק יין אדום יבש
- רוזמרין טרי, טימין טרי, בזיליקום טרי,
- 50 פלפל שחור גרוס
- 25 גרם פלפל אנגלי שלם
- 5 עלי דפנה יבשים
- 100 גרם מלח גס
- 2 ליטר ציר בקר
- 1/2 ק''ג גזר
- 500 גרם פטריות שמפניון
- 500 גרם פטריות פורטובלו
- 4 ראשי סלרי
- 4 שורשי פטרוזיליה
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
מטגנים את השוקיים בשמן עמוק, מניחים להתקרר, משרים אותם ביין, טימין ורוזמרין למשך הלילה, קוצצים את הירקות ומוסיפים את השוקיים ואת התבלינים, מכסים בציר הבקר עד גובה התבשיל, מחממים תנור ל- 220 מעלות וצולים למשך שעה וחצי.
מורידים טמפ' ל 160 מעלות לעוד שעה, מורידים טמפ' ל- 120 מעלות לעוד שעה וחצי.
הערות
אופן ההגשה:
מכינים צלחת עמוקה עם האורז ופלפלים, מניחים את הירקות שורש ואוסובוקו על המצע ומגישים חם.
בתאבון!
- מתאים להגשה לילדים
- דיאטטי
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת טיביס
צומת כורזים, ורד הגליל
הצג טלפון
04-6330885
|