מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

טארט בורדלו

טארט בורדלו

תיאור המתכון

מתכון מקסים לעוגת פאי עם קרם פטיסייר עשיר, בציפוי אגסים מבושלים בסירופ מתוק. מתאימה לכל אירוע! באדיבות קונדיטורית מורן מזרחי.

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה :
במעבד מזון או בקערת מיקסר שמים קמח, חמאה, מלח וסוכר ומעבדים קצרות עד לקבלת גרגירים קטנים. מוסיפים ביצה ומים ומעבדים לבצק אחיד. אוספים לכדור, משטחים, עוטפים בניילון נצמד ומקררים 1/2 שעה.
מחממים תנור ל 160 מעלות. משמנים היטב תבנית פאי מתפרקת ומניחים אותה במקפיא ל 5 דקות. מרדדים לבצק ומניחים בתבנית. מחזירים למקפיא ל 10 דקות. מערבבים בקערה קרם שקדים וקרם פטיסייר, ממלאים את התבנית עד לכמחצית גובהה. מסדרים יפה את האגסים החצויים בתבנית כשפניהם כלפי מטה ואופים 25 דקות.

המתכון באדיבות
סדנת מנה אחרונה בית יעקב 10, פינת הדקל 1 , ירושלים הצג טלפון