מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > עוגת גזר של השף אדר קפלן מור

עוגת גזר של השף אדר קפלן מור

עוגת גזר של השף אדר קפלן מור

תיאור המתכון

מריחים ריח מתוק באוויר? עוגת גזר טרייה, מתוקה ועשירה מבית היוצר של השף אדר קפלן מור.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. להקציף סוכר וביצים במטרפה
2. להוסיף שמן, להמשיך בהקצפה
3. להוסיף חומרים יבשים
4. לבסוף, להוסיף: גזר, אגוזים וצימוקים – לקפל לתוך המסה.

הערות

אפייה ב-180-190 מעלות 35-40 דקות
אפשרויות עיצוב ותבלון:
ניתן לשפוך חצי מהמסה לתבנית, לפזר גזר מגורר/סוכר חום/אגוזי מלך קצוצים (או את שלושתם יחד) ומעל לשפוך את יתר המסה.
ניתן מעל המסה ליצור גבעות מסוכר חום בשורה לעיצוב נחמד.
ניתן להוסיף או להחליף את הצימוקים בקליפות תפוזים מסוכרות קצוצות.

המתכון באדיבות
מסעדת חלוה שבזי 21, פינת מוהליבר, בכיכר, יהוד הצג טלפון

תגובות

  1. לא מומלץ ענבל (31/12/2008 11:01:00)
    ניסיתי את העוגה לא ממליצה העוגה יצאה רטובה מדי
    יש מתכונים יותר שווים ל א מ ו מ ל ץ!!!