עוגיות דאבל שוקולד צ'יפס ואגוזי לוז
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
עוגיות מתוקות שמתחסלות כל כך מהר לפני שהן מספיקות להתקרר. נטיפי השוקולד מעניקים את המתיקות הדרושה והאגוזים מוסיפים פריכות.
מרכיבים
- 260 גר' חמאה בטמפרטורת החדר
- 1 כוס סוכר לבן
- 1 כוס סוכר חום
- 1 כפית תמצית וניל
- 3 ביצים
- 350 גר' קמח לבן
- 1/2 כפית מלח
- כפית אבקת סודה לשתיה
- 200 גר' אגוזי לוז קלופים
- 300 גר' דאבל שוקולד צ'יפס DANSH (נטיפי שוקולד משולב מריר+ לבן)
אופן ההכנה
1. קולים את אגוזי הלוז במחבת, מסירים מהאש ומעבירים למגבת מטבח. בעזרת המגבת מסירים את הקליפה הדקיקה של האגוז, מניחים בצד.
2. במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה, סוכר חום ולבן ותמצית וניל לתערובת אחידה (3-4 דק' במהירות 2).
3. מוסיפים את הביצים עד שהתערובת אחידה.
4. מורידים למהירות מינימום ובזהירות מוסיפים את החומרים היבשים (למעט נטיפי השוקולד והאגוזים), עד שמתקבלת תערובת אחידה.
5. מוסיפים את הדאבל שוקולד צ'יפס והאגוזים, מערבבים מעט ומעבירים למקרר לשעתיים עד שלוש.
6. יוצרים כדורים קטנים, בגודל פינג פונג (אם התערובת נדבקת אפשר להרטיב את הידיים במים), ומניחים על תבנית עם נייר אפייה במרווחים.
7. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 15 דק'.
8. נותנים לעוגיות להתקרר ומעבירים לכלי סגור.
הערות
באדיבות נטיפי שוקולד DANSH
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
קישורים:נטיפי שוקולד DANSH
המתכון באדיבות
|
אטליז הבשרים של זלמן
בן זומא 1, פינת שדרות ירושלים, יפו
הצג טלפון
03-6829671 / 03-6819325
|