Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני תפוחי אדמה > שיפודי ביבי תפו"א וארטישוק ברוטב יין אדום

שיפודי ביבי תפו"א וארטישוק ברוטב יין אדום

שיפודי ביבי תפו"א וארטישוק ברוטב יין אדום

תיאור המתכון

באדיבות השפית גלי ברמן

לבשל את התפו"א במים רותחים כ15 דקות
לבשל במים רותחים את הארטישוק ל10 דקות
לחתוך לרבעים
לשפד את התפו"א והארטישוק
להניח על תבנית עם נייר אפיה
לאפות בתנור למשך 15 דקות
למרוח ברוטב ולאפות עוד 10 דקות.

לרוטב היין
במחבת לטגן עם שמן זית את הבצל עד הלבנה.
להוסיף את יתרת המצרכים חוץ מהקמח ולבשל כ10 דקות
להוסיף את הקמח בערבוב תמידי עד להסמכת הרוטב.


מרכיבים

אופן ההכנה

לבשל את התפו"א במים רותחים כ15 דקות
לבשל במים רותחים את הארטישוק ל10 דקות
לחתוך לרבעים
לשפד את התפו"א והארטישוק
להניח על תבנית עם נייר אפיה
לאפות בתנור למשך 15 דקות
למרוח ברוטב ולאפות עוד 10 דקות.

לרוטב היין
במחבת לטגן עם שמן זית את הבצל עד הלבנה.
להוסיף את יתרת המצרכים חוץ מהקמח ולבשל כ10 דקות
להוסיף את הקמח בערבוב תמידי עד להסמכת הרוטב.

המתכון באדיבות
בית ספר לבישול ספייסס קהילת סלוניקי 11, הדר יוסף, תל אביב הצג טלפון