ווינגרט רימונים
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
באדיבות השפית גלי ברמן
מרכיבים
- כף חרדל דיז'ון
- כף חרדל גרגרים
- 2 שיני שום כתושות
- 3 כפות דבש
- קורט סוכר
- מלח/ פלפל
- 4 כפות חומץ בן יין או בלסמי
- 1-2 כוסות שמן קנולה
- חצי כוס רכז רימונים
אופן ההכנה
במעבד מזון לטחון את החרדל, השום, ולהוסיף לאט לאט דבש ,חצי כוס שמן, רכז רימונים, מלח פלפל וסוכר. לבדוק סמיכות של הרוטב ולהוסיף את יתרת השמן לפי הצורך .במידה והרוטב סמיך מידי יש להוסיף מעט מים במידה והרוטב דליל מידי יש להוסיף שמן.לטעום ולתקן טעמים.
המתכון באדיבות
|
בית ספר לבישול ספייסס
קהילת סלוניקי 11, הדר יוסף, תל אביב
הצג טלפון
03-6475555
|