Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> פרגית במילוי ריבת תפוחים

פרגית במילוי ריבת תפוחים

פרגית במילוי ריבת תפוחים

תיאור המתכון

של השפית גלי ברמן

מרכיבים

אופן ההכנה

לחמם תנור ל-195 מעלות
לקלף את התפוחים ולחתוך לקוביות קטנות כמו לסלט.
להניח את התפוחים בסיר.
להוסיף את יתרת המצרכים ולהוסיף מים עד גובה התפוחים.
לבשל על אש בינונית עד רתיחה ולהעביר לאש נמוכה עד להסמכת הריבה.

להניח את הפרגיות על שולחן העבודה
להניח כף מהריבה בקצה הפרגית לגלגל ולסגור בעזרת קיסם.
להניח על תבנית אפיה עם נייר אפיה.
לבזוק מלח פלפל על הפרגית.
לאפות בתנור עד הזהבה כ20 דקות.

המתכון באדיבות
בית ספר לבישול ספייסס קהילת סלוניקי 11, הדר יוסף, תל אביב הצג טלפון