Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק ירקות שורש ובצקניות

מרק ירקות שורש ובצקניות

מרק ירקות שורש ובצקניות

תיאור המתכון

לפניכם מתכון למרק עדין, בניחוח ביתי, לאירוע מיוחד או סתם לאמצע השבוע, מבית היוצר של ספייסס.










מרכיבים

אופן ההכנה

להניח בסיר את כל הירקות להוסיף מלח/פלפל. להוסיף ליטר מים.
לבשל כ-45 דק', לטעום ולתקן טעמים. לרסק, להוסיף 1 שמנת מתוקה. לחמם ולהגיש עם הבצקניות.


להכנת הבצקניות:
לערבב את כל החומרים בקערה קטנה למעט המים. להוסיף בהדרגה המים לפי הצורך עד קבלת בצק רך.
להעביר דרך מסננת מיוחדת או על קרש ולגרף עם סכין לתוך המרק הרותח. לבשל כ-10 דק'.

המתכון באדיבות
בית ספר לבישול ספייסס קהילת סלוניקי 11, הדר יוסף, תל אביב הצג טלפון