לפתן פירות-

לפתן פירות-

תיאור המתכון

קומפוט של מסעדצת צימעס שפית רבקה רוזנבלט

מרכיבים

אופן ההכנה

שוטפים את הפירות היבשים במים ומסננים, מכניסים הכל בסיר ומבשלים כשעה לאחר רתיחת המים על אש נמוכה.
סוכר מוסיפים בסוף לפי הטעם כל פעם שתי כפות ובוחשים, דיאבטיים יכולים להוסיף ממתיק מלאכותי אם כי הטעם הסופי שונה.
זהו מתכון שמצליח לכולם גם כמיות הפירות יכולות להשתנות בהתאם לטעם האישי.
גיוונים אפשרים- במקום ציפורן, כפית תמצית וניל או ¼ כוס מיץ תפוזים או מעט מיץ לימון טרי.

המתכון באדיבות
בית ספר לבישול ספייסס קהילת סלוניקי 11, הדר יוסף, תל אביב הצג טלפון