לפתן פירות-
- מתאים ל: 8 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
קומפוט של מסעדצת צימעס שפית רבקה רוזנבלט
מרכיבים
- 100 ג' משמש יבש
- 100 ג' צימוקים לבנים.
- 100 ג' שזיפים שחורים.
- 100 ג' פרוסות תפ"ע יבשים .
- 2 ליטר מים.
- 4 נעצי ציפורן.
- ¼ מקל קינמון.
- 4 פרוסות לימון טרי.
אופן ההכנה
שוטפים את הפירות היבשים במים ומסננים, מכניסים הכל בסיר ומבשלים כשעה לאחר רתיחת המים על אש נמוכה.
סוכר מוסיפים בסוף לפי הטעם כל פעם שתי כפות ובוחשים, דיאבטיים יכולים להוסיף ממתיק מלאכותי אם כי הטעם הסופי שונה.
זהו מתכון שמצליח לכולם גם כמיות הפירות יכולות להשתנות בהתאם לטעם האישי.
גיוונים אפשרים- במקום ציפורן, כפית תמצית וניל או ¼ כוס מיץ תפוזים או מעט מיץ לימון טרי.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
בית ספר לבישול ספייסס
קהילת סלוניקי 11, הדר יוסף, תל אביב
הצג טלפון
03-6475555
|