עוגת סילאן תמרים
- מתאים ל: 10 מנות
- זמן הכנה: שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
הייתם מאמינים שניתן להכין עוגה מתוקה, חמה, עשירה באגוזים, תמרים וסוכר חום ב- 20 דקות?... עכשיו גם אתם יכולים וזה אפילו פשוט מאוד!
מרכיבים
- שלוש ביצים
- כוס ורבע סוכר
- כוס ורבע קמח תופח
- שמנת חמוצה
- חצי כוס שמן
- שלוש כפות ממרח תמרים
- ציפוי:
- כף קינמון
- שתי כפות סוכר חום
- כוס אגוזים קצוצים
- לאחר האפייה
- שלוש כפות סילאן
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
מערבבים ביצים, סוכר, קמח תופח, שמנת חמוצה, שמן וממרח תמרים, שופכים לתבנית אינגליש קייק ששומנה וקומחה.
מערבבים בנפרד את הקינמון, הסוכר והאגוזים ומפזרים מעל העוגה.
מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 40 דקות או עד שיוצא קיסם יבש.
מוציאים את העוגה מן התנור ושופכים עליה מיד 3 כפות סילאן.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
בית קפה קדוש
שלומציון המלכה 6, ירושלים
הצג טלפון
053-8094518
|
תגובות
-
גרסת פרווה
עינב
(24/07/2009 12:15:00)
אם אני רוצה עוגת פרווה, מה יכול להחליף את השמנת?