מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > עוגת סילאן תמרים

עוגת סילאן תמרים

עוגת סילאן תמרים

תיאור המתכון

הייתם מאמינים שניתן להכין עוגה מתוקה, חמה, עשירה באגוזים, תמרים וסוכר חום ב- 20 דקות?... עכשיו גם אתם יכולים וזה אפילו פשוט מאוד!

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

מערבבים ביצים, סוכר, קמח תופח, שמנת חמוצה, שמן וממרח תמרים, שופכים לתבנית אינגליש קייק ששומנה וקומחה.

מערבבים בנפרד את הקינמון, הסוכר והאגוזים ומפזרים מעל העוגה.

מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 40 דקות או עד שיוצא קיסם יבש.

מוציאים את העוגה מן התנור ושופכים עליה מיד 3 כפות סילאן.


המתכון באדיבות
בית קפה קדוש שלומציון המלכה 6, ירושלים הצג טלפון

תגובות

  1. גרסת פרווה עינב (24/07/2009 12:15:00)
    אם אני רוצה עוגת פרווה, מה יכול להחליף את השמנת?