קוקטייל פלוט שמפנייה עם פירות יער טריים בניחוח ציפורן
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
באדיבות השף טל כהן ל''טיב טעם''
מרכיבים
- בקבוק שמפניה בשמפניירה עם קרח
- מיקס פירות יער
- 4 יח שיניי ציפורן שלמות
- 4 כוסות להגשה
אופן ההכנה
מניחים בכל כוס יח' ציפורן אחת, כף יפה של פירות יער ומוזגים מעל את השמפניה. מגישים קר.
קישורים:טיב טעם
המתכון באדיבות
|
מסעדת טיב טעם
אבא אחימאיר 27, תל אביב
הצג טלפון
03-6424386
|